Retreat: Regăsirea Sinelui

despre noi

7 zile în Tenerife în care iti vei descoperi talentul, vei depăși fricile și vei dezvălui adevarata cale în viață.

DESCOPERIȚI RETREAT-UL REGĂSIREA SINELUI:

Veți învăța cum să vă împăcați cu propria persoană, cum să vă identificați conflictele interioare și să le rezolvați. Experiența vă va aduce liniștea sufletească pe care nu ați mai simțit-o demult.

Prin acest proces specific vă veți putea gestiona mai ușor emoțiile și veți descoperi viziuni noi asupra viitorului.

Deconectarea de la rutina zilnică și definirea unui scop puternic

Un program intensiv de autoanaliză, autocunoaștere, reechilibrare emoțională și definire a Sinelui pentru fortificarea minții, a corpului și a spiritului. Un nou TU mai bun, mai puternic și mai profund conectat cu Eul interior se va naște în urma experienței trăite!

Șapte zile de vis petrecute într-o locație cu energie vie

Puterea vindecătoare a soarelui și a mării completată de o alimentație sănătoasă, de meditație și practici de eliberare vor transforma programul de regăsire într-o rutină transformațională. Șapte zile de vis, de dobândire a energiei vii, călăuzite de oameni cu suflet bun.

Experiențe unice cu practici ancestrale

Identificarea tiparelor și ale automatismelor care v-au condus viața și au determinat o gândire dăunătoare, autodistructivă reprezintă primul pas spre vindecare. Odată identificate și înțelese vă veți putea elibera de ele, reseta și reprograma. Noua gândire vă va deschide noi oportunități și șanse la reușită.

CE VEȚI FACE MAI EXACT TIMP DE 7 ZILE

Veți putea descoperi modul uimitor în care lucrează propria minte​

Fiecare dintre noi are o voce interioară care ne călăuzește în acțiunile noastre. Este modul în care mintea noastră lucrează și ne transmite mesaje, chiar dacă nu cu toții am ajuns până acum să o „auzim”. Una dintre zile va fi dedicată unei metode de conștientizare și urmărire a semnalelor transmise de minte (creier) prin vocea noastră interioară. În felul acesta, veți putea face deosebirea dintre cine sunteți cu adevărat și cine ați crezut că sunteți – o imagine falsă pe care v-ați construit-o ca urmare a unor tipare preluate din jurul dumneavoastră. Veți fi stăpânul propriului Eu și veți deține controlul propriilor gânduri!

Veți putea conștientiza Rănile trecutului dintr-o altă perspectivă

Atunci când porniți într-o astfel de călătorie de Regăsire a Sinelui, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă uitați în urmă. În propriul trecutul stau scrise toate rănile conștiente sau inconștiente care v-au marcat și v-au deviat deciziile în viață. Prin metoda Dramei Sacre veți putea să vă confruntați trecutul privindu-l cu Detașare, ca să-l puteți înțelege și să transformați rănile emoționale. Acestea de obicei fiind cauzele tuturor blocajelor prezente (atitudinea față de alții, față de bani, de capacitățile și posibilitățile dumneavoastră). Odată ce veți recunoaște sursele convingerilor care vă limitează, veți putea lucra în mod conștient asupra lor pentru a le transforma în beneficii.

Vă veți bucura de o atmosferă caldă și prietenoasă

Chiar dacă este o călătorie de Regăsire a Sinelui pe care o veți parcurge în interiorul vostru în singurătate, veți fi ghidați în permanență de oameni care vă vor transmite forța și susținerea de care veți avea nevoie. Echipa noastra vă va fi alături, pentru a vă crea o experiență de neuitat prin care veți înțelege mai bine cine sunteți, de ce aveți cu adevărat nevoie și ce vă este pe plac. Pe toată durata programului veți fi deservit și veți avea posibilitatea să deserviți, descoperind o latură nouă a omeniei.

Omul nu a fost niciodată o ființă solitară. A căutat întotdeauna companie și și-a încărcat de cele multe ori energia și puterea de la cei din jur. De aceea este important să ieșiți cât mai repede din starea de Înstrăinare și să învățați să vă bucurați de prezența binefăcătoare a celor care vă înconjoară.

Veți putea oferi propriului corpului un restart complet

Corpul reprezintă expresia sufletului nostru. Ceea ce simțim în interior se vede, fără îndoială, și la exterior. Odată ce ați pornit într-o călătorie de transformare a Sinelui, de acceptare și de împăcare cu voi înșivă și cu experiențele trecutului, corpul dumneavoastră va primi un tonus nou de vitalitate. Fiecare zi a programului va începe cu un program special pentru energizarea corpului și a spiritului. Veți savura și un meniu vegetarian. Pentru a ne învălui permanent în energiile vindecătoare, ziua se va deschide și se va încheia cu meditație și cântece speciale ale Experienței de Regăsire.

Vă veți putea detașa de cotidian

S-ar putea să fiți captivi într-un Prezent care simțiți că nu vă mai aparține. Că vă îmbolnăvește și vă sufocă. Departe de casă, cu un program plin de experiențe și exerciții care vă vor extrage din grijile cotidianului, experimentând un mod de viață diferit de cel pe care-l Cunoașteți, veți permite corpului, minții și sufletului dumneavoastră să se energizeze și să descopere realitatea dintr-o cu totul altă lumină. Orice schimbare benefică este întotdeauna un boost de energie, care vă va deschide oportunități infinite de a vă bucura de viață.

RETREAT-UL ESTE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DACĂ:

1 – Ați simțit că viața pe care o aveți acum nu vă aparține

2 – Ați simțit că vă sufocați în propriul corp

3 – Simțiți că stresul și anxietatea vă cuprind și deveniți panicat

4 – Vă surprindeți deseori lipsit de motivație sau inspirație

5 – Întâmpinați dificultăți în relațiile personale

6 – Simțiți că nu aveți un scop și ajungeți să vă autosabotați

7 – Indiferent de cât de mulți bani nu ați câștiga, nu vă simțiți împlinit

8 – Sunteți pregătit să vă transformați

CINE VĂ VOR FI MENTORI

Author, Antreprenor, Speaker, Co-fondator al Procesului UncageX, Trainer Respirație și Tantra, Cercul Masculin și Comunicare in Relatii

VADIM TURCANU

Vadim a aprofundat subiectele și le-a practicat el însuși de mai bine de 12 ani, căutând să lupte cu propriile probleme și cu lipsa motivației de a trăi. Ulterior a creat acest program dintr-o mix de practici dobândite de la Marii Înțelepți cu care a lucrat și pe care i-a studiat. Rezultatul anilor de studii și practică continuă a fost un program complet și complex de vindecare interioară și regăsire, pentru a accesa tot ceea ce este mai bun din propria viață. În urma Regăsirii spirituale Vadim a cunoscut o nouă viață, a publicat primele cărți, a fondat comunitatea UncageX și și-a întâlnit Marea Dragoste (lucrul pe care nu îl mai credea posibil).

Co-fondator al Procesului UncageX, instructor Hatha Yoga și Kundalini Yoga, Actriță, Co-fondator al Procesului UncageX, Trainer Respirație, Cercul Feminin

ANA DAUD

Ana a lucrat mai bine de 15 ani asupra sinelui pentru a depăși cu succes propriile traume din copilărie care s-au manifestat prin bulimie, anorexie și adicții. Astăzi Ana este o soție, o actriță de succes, premiată la nivel internațional, pasionată în a ajuta oamenii să-și depășească propriile bariere și traume. Este cel mai bun exemplu a faptului că puterea vine din interior și că odată dobândită, devii stăpânul vieții tale.

Trainer al meditației cu remedii ancestrale naturale.

ERMANNO KIRONNE

Fiind originar din Italia de fapt, Ermano a trăit și a învățat aceste practici în tribul Series, locuitori ai deșertului Sonora din Mexic. Dumnealui va facilita accesul la cunoștințele ancestrale ale maeștrilor săi.

Trainer Constelații Familiale

ANGELA STAFII

Cu peste 20.000 de ore de experiență în lucrul individual cu oamenii Angela a creat și continuă să creeze cu ușurință și satisfacție cursuri de autor pentru a atinge misiunea sa: “să te susțin să te aduni din răni, din credințe, din povești și din experiențe trecute, astfel încât să devii integru. Și de aici încolo urmează realizarea adevăratului Tu.”

CUM SE FACE REZERVAREA

Locurile la Retreat sunt limitate: 13 locuri în total.

Înscrierea este posibilă doar în urma unei conversații de calificare în care ne vom asigura de starea psiho-fizică aptă pentru participare și dacă formatul Retreat-ului rezonează cu dorința/aspectele la care doriți să lucrați.

După ce veți primi confirmarea (Lumina Verde) veți putea rezerva locul – prin depunerea depozitului de 500£. Cu o lună înainte de retreat se efectuează plata integrală. Pentru doritorii de a achita în rate vă sugerăm sa folosiți PayPal Credit sau alte opțiuni disponibile.

returning

dacă ai mai participat la acest retreat

A

£1496

rezervare cu 40 zile înainte

Prețul întreg:

£1693

Sunt doar 13 locuri

Rezerva acum locul achitând depozitul £500 

include

process

+

-10%

pentru cuplu și membrii uncagex365*

Ce include

Toate Experiențele

Cazarea

Hrană

Pregătirea Înainte 

Integrarea După

Abonament UncageX365

Ce nu include

Transportul (avion, mașină)

first time

dacă participi pentru prima dată

b

£1996

rezervare cu 40 zile înainte

Prețul întreg:

£2163

Sunt doar 13 locuri

Rezerva acum locul achitând depozitul £500 

returning

dacă ai mai participat la acest retreat

A

£1496

rezervare cu 40 zile înainte

Prețul întreg:

£1693

Sunt doar 13 locuri

Rezerva acum locul achitând depozitul £500 

include

process

+

-10%

pentru cuplu și membrii uncagex365*

Ce include

Toate Experiențele

Cazarea

Hrană

Pregătirea Înainte 

Integrarea După

Abonament UncageX365

Ce nu include

Transportul (avion, mașină)

first time

dacă participi pentru prima dată

b

£1996

rezervare cu 40 zile înainte

Prețul întreg:

£2163

Sunt doar 13 locuri

Rezerva acum locul achitând depozitul £500 

TESTIMONIALE

ro_RORomanian