MAKE CHANGE WITH NO FEAR

WE WILL HELP YOU OVERCOME FEAR AND CREATE THE CHANGE YOU DREAM ABOUT

Descarcă Ghidul Gratuit:
Anatomia Schimbării
5 Pași peste Peretele Fricii

Primește acest ghid + o Conslutație Gratuită

  Nu-ti vom trimite spam. Unsubscribe in orice moment.

  CREATE CHANGE WITH GUIDANCE FROM VADIM

  CREATE CHANGE AS A COUPLE WITH GUIDANCE FROM VADIM

  7 DAY RECOVERY AND AWAKENING RETREAT IN TENERIFE

  ONLINE COMMUNITY AND PROCESS FOR OVERCOMING FEAR 

  OUR MISSION

  ‌It is more than just a workshop or an experience

  ‌We are in a constant search for bettering ourselves and share with you, in most caring and loving way, the things we found, the things that changed us to the better.

  Our programs include Meditative Methods, Breathwork Techniques, Movement and Communication Techniques, are the tools we use to bring more light into the world. And we intend to continue to do this work while we still walk this earth.

  Q&As

  De partea cealaltă a fricii este o conștientizare nouă despre sine – propria creativitate, satisfacție și productivitate.

  Inabilitatea de a acționa din frica de a fi respins, a fi judecat și a fi dat de rușine ne împiedică să vedem valoarea în cine suntem, experiențele noastre precedente și relațiile pe care le avem sau dorim să le avem

  Dacă frica mă oprea să-mi deschid experiența rusinaosae de sărăcie, foamete și închisoare, cartea ‘Pe cont Propriu’ niciodată nu ajungea în mâinile cititorilor.

  Dacă frica de a fi judecată o oprea pe Ana Daud sa creeze piesa de teatru ‘I’m Woman’ aceasta niciodată nu ajungea sa cucerească inimile spectatorilor la cele mai mari festivale din lume ca să-i inspire să se uite cu ochi noi la sine și în viitor. 

  Dacă frica de a eșua o oprea pe Joanne Morison să facă pași mici zilnic 6 ani la rând spre a recăpăta abilitatea de a merge și a vorbi, ea nu ajungea să devină campioana europeană și mondială la bodybuilding pentru maturi ca apoi să inspire încredere în cei cu abilități limitate să aibă și ei încredere în viitorul său.

  Frica ne oprește sa creem o relatie pe care ne-o dorim

  Frica ne oprește sa pășim spre activitatea care ne satisface

  Frica ne oprește sa acceptam și valoram trecutul nostru 

  Frica ne oprește sa iertam pe sine cu greșelile/experiențele noastre și sa iertam pe alții.

  Frica ne îngheață și ne tine în trecut.

  Depășind frica descoperi că tot prin ce ai trecut până acum (cât de frumoase sau rușinoase acestea ar fi) și toate caracteristicile personale, cât de mici nu ar fi, sunt o parte valoroasă din noua versiune a ta și noul mod de a fi.

  Ai un număr de opțiuni pentru a descoperi metodele noastre și ceea ce facem

  1. Citește Ghidul Gratuit Anatomia Schimbării: 5 Pași peste Peretele Fricii. Te va ajuta sa înțelegi unde ești la moment în perioada de schimbare și care ar fi următorul pas
  2. Canal Telegram: Abonează-te pe canalul de telegram pentru a da întrebări și a fi ajutat cu experiențele gratuite pe care le oferim periodic
  3. Înregistrează-te la o Consultatie Gratuită cu Vadim în care te va ajuta cu pasul spre soluție în perioada în care ești la moment.
  4. Abonează-te pe uncagex365 pentru o luna gratuită ca să participi la experiențe practice pe care le facem online, resurse și oameni noi. Știm sigur că vei descoperi noi stări, percepții și abilități ale minții și corpului tău.

  Găsește toate acestea pe pagina CONTACT

  Dacă încă nu ai decis care din ajutorul/serviciile pe care le oferim îți este mai util pentru tine acum, atunci recomandam sa rezervi o Consultatie gâtuită cu Vadim în care te vom ajuta să faci cea mai potrivită alegere acum spre soluția dorită. 

  ONLINE – la experientele transformationale online petrecute săptămânal participa oameni de pe tot globul pământesc (Europa, Canada, USA etc). Aici găsești practici care te vor ajuta sa depășești fricile și sa te descoperi pe sine mai bine. Este platforma lansată în 2020 cu abonament anual sau lunar.

  OFFLINE – dacă ai nevoie de o transformare rapida atunci experiențele offline sunt ceea ce ai nevoie: Retreat-ul Regăsirea Sinelui (7 zile în Tenerife) sau Weekendul Transformational (2 zile transformationale) dupa care vei privi cu alți ochi lumea, sinele și posibilitățile pe care le ai. Vei putea acționa fără frica spre ceea ce îti dorești. 

  MENTORAT/Ghidare individuală de Vadim pentru tine sau relația ta de cuplu spre depășirea etapelor dificile, schimbărilor sau creșterii spre noi înălțimi. Dacă ți-ai dorit o schimbare sau treci prin o perioadă de schimbare și ai nevoia de o mana de ajutor în această perioadă această opțiune este ideală pentru tine. Nu vei lăsa ca perioada schimbării sa să risipească tot ce ai construit pană acum ci vei folosi această perioadă spre creștere. Această opțiune include majoritatea serviciilor UncageX și acces special la Retreat/Weekend. 

  IDEAL PENTRU: 

  • Oameni de afacere în perioada creșterii sau schimbării (burnout, anxietate)
  • Părinti în relatie de cuplu sau cu copiii 
  • Cupluri 
  • Persoane care doresc să creeze o relație, să recapete încrederea în sine

  TESTIMONIALS

  See what participants say about their experience

  Vitaly Gligor

  Sports Coach

  Nadia Verdes

  Business Woman

  Iulian Ursu

  Musician

  SINCE 2017

  OVER A THOUSAND OF HOURS OF PRACTICAL WORKSHOPS FOR INDIVIDUALS AND TEAMS, INCLUDING CORPORATE AND GOVERNAMENT ORGANISATIONS, UNIVERCITIES AND SOCIAL PROJECTS.

  en_GBEnglish