x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept
x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept

06.08.2020UncageX

Despre antreprenori:

jhgf

Întalnesc o mulțime de oameni care au intenția să expună în lume o abilitate unică pe care o au sau o idee valoaroasă cu potențial de a face lumea mai bună.

Dintre aceștia sunt trei tipuri:
1. Așteaptă activ momentul potrivit. Merg la evenimente, discută cu alții despre aceasta. Acești oameni se confruntă cu anumite consecințe (apare o altă oportunitate sau pur și simplu dificultăți ale vieții) care îi deviază de la cale .... sau reușesc să întâlnească persoane potrivite și își manifestă talentul.

2. Activează in alt domeniu și își mai amintesc prin vis sau prin discuții cu alții la o băutură despre ce idee au avut, ce abilitați posedă, și cum o să le pună in practică atunci cînd va aparea momentul potrivit. Aceștia se trezesc și trec la acțiune doar ca efect a unui accident sau o traumă tragica. Altfel, ei duc acest talent in mormînt.

3. Cei care umbla la toate seminarele gratis (doar gratis) pe subiect, citesc cărți și se informează mult in acest domeniu dar nu pasesc și nu fac nimic cu acestea. Ei au aceeași soartă ca acei din punctul 2.

Din păcate șansele pentru a realiza talentul sunt foarte mici. Cei care își manifestă talentele sunt cei care acționează, fac greșeli, învață, persistă prin dorința de a crea - ei nu accepta nimic mai puțin decât ce și-au propus.

Am creat experiența UncageX pentru a crea un proces și o ambiență, ca un sol fertil pentru o sămânță, unde o persoană poate realiza scopuri despre care pînă acum credea că sunt doar pentru alții, pentru cei cumva “speciali”

Maratonul Imperator UncageX este o experiență pentru a face o reprogramare la programul setat din copilărie, de a depăși fricile și a începe un nou capitol a vieții intr-o ambiență in care poți creste.

Sunt invitați doar cei care sunt determinați să producă schimbarea! 💪🚀

Maraton Imperator participarea - au rămas câteva locuri: