x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept
x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept

27.07.2020UncageX

Despre relații:

jhgf

Unul din învățătorii mei a zis “cei mai buni din lume sportivi, muzicanți și oameni de afaceri au un mentor, un antrenor... au un ghid... Chiar si cea mai bună echipă de fotbal din lume tot are un antrenor.” Straniu...dacă ești cel mai bun, de ce mai ai nevoie de antrenor?
Nu este straniu.

Am realizat că cele mai dificile momente din viața mea sunt acele când mă simțeam “deștept” și “atotputernic” - din moment ce m-am “eliberat din mâinile Învățătorilor”, din școală m-am considerat gata de viață.
A fost nevoie ca viața să mă lovească de câteva ori dureros ca să-mi dau seama că până ce nu sunt un ucenic al vieții, nu am să cresc.

Nu este ușor să găsești un mentor sau o ambianță potrivită pentru creștere, de aia am dedicat ultimii ani să recreez un proces care mi-a transformat viața:
un program cu o comunitate care este ca un sol fertil pentru creșterea personalităților și ideilor - sunt extrem de satisfăcut de rezultatele membrilor și a programului, dar încă...știu că este doar începutul. Ce face UncageX special:
- Experiența pentru depășirea limitelor și fricilor personale
- Program de sustinere și crestere a abilitaților cheie: discurs public, prezentare, comunicare și soluția problemelor, descoperirea scopurilor, atingerea scopurilor rapid și productivitate
- Comunitate de antreprenori care vorbesc aceeași limbă, cu afaceri în diferite domenii pentru a fi un ghid și îndrumare.
- Posibilități de colaborare, mentorat, descoperirea unei cariere noi, în diferite domenii!

Sunt binecuvântat să fac parte din această comunitate și pentru faptul că soarta m-a adus sa facilitez această experiență. Și cel mai important, ca am inima mea alături - merci Aniutca!

Tu din ce tip ești? Din cei care lasă ca viața să te trezească printr-o lovitură sau din cei ce caută solul său fertil?

Foto credit A Iordache