x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept
x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept

10.08.2020UncageX

Despre Uncagex:

jhgf

Deseori sunt întrebat de ce Uncagex, ce e asta, cum a apărut etc…e o istorie mai lungă, dar voi încerca să povestesc 🙃

Sigur ați avut și voi momente când te-ai simtit blocat de circumstanțe și parcă nu mai era nici o lumină la capătul tunelului….

Am avut un șir de momente din astea in viața mea. Diferite și chiar dureroase. Cu lipsă de direcție, dezamăgire, furie și o frică enormă de viitor.
Probabil anume acea durere, s-a transformat într-o determinare de a schimba ceva.

2004 - aveam 19 ani, eram sportiv de performanță fără bani. Trăiam la cămin la prieteni după absolvirea internatului sportiv, mâncam prin ospeții și des mă certam in troleibuz ca să fiu scutit de taxă de drum (spre antrenament).
Am zis ca nu se mai poate - am să ies din cercul acesta vicios de sărăcie. Această decizie s-a soldat cu o expediție spre Londra care a durat 6 luni.

2008 - la 23 ani, ieșeam din închisoare, în Londra - fără bani in buzunar, cu prietena in a 8a lună de sarcină, care locuia intro camera la prieteni, unde mai locuiau 8 oameni.
Am zis că nu se mai poate - am sa fac tot posibilul să fac un viitor diferit feciorului meu care vine și nu am sa ma implic in acțiuni care ar putea sa ma aducă din nou la închisoare.
Prin dezvoltare personală și căutare a urmat înființarea companiei de imobiliare de o mărime despre care băiatul din 2004 nici nu a visat.

2017 - la ai mei 33 ani, pe dinafară - om de afaceri, care locuiește in centrul Londrei cu mașină luxoasă, deseori întâlnit in localurile din Knightsbridge cu prietenii...pe dinăuntru - dezamăgit și pierdut in motivație, 6 ani de alergat pentru a creste afacerea și venitul au dus la depărtarea de familie. Iar golul din suflet tindeam sa-l umplu cu alcool și droguri, nopți la rând.
Am zis că nu se mai poate - trăiesc cu o mască pe față a unui om de afaceri de succes, și vreau să mă deschid.
Ca urmare, a fost publicată cartea “Pe cont propriu” care a dezvăluit adevarul despre cum am ajuns ilegal in Londra, apoi închisoarea și deciziile luate. A urmat cu încă un rând de cărți de dezvoltare personală, ca urmare la numeroasele intrebari de la cititorii primii carti.

2017 - sfarsitul anului vârstei de 33 de ani, nourul crizei de direcție și motiv al vieții a fost strapuns de o lumina a rezultatelor lucrului cu cititorii, care și-au depășit fricile și au pășit spre manifestarea dorințelor lor.
Am zis ca nu se mai poate - aceste metode și soluții sunt necesare sa ajungă la mai mulți oameni ca schimbarile pe care le-am remarcat, sa fie in viața mai multor oameni.
Anume așa a luat naștere programul de dezvoltare si transformare personală UncageX.

Sunt binecuvântat să urmăresc cum participantii transforma blocajele in oportunități, cum își Descopera Abilitățile și trec peste traumele vieții.
Aceasta este sursa mea de motivatie și inspirație acum - sa creez experiențe care transforma frica in putere.
Cum se întâmplă asta, voi povesti în altă postare.