x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept
x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept

2.08.2020UncageX

Cum relația influentează afacerea:

jhgf

Cum relația personală te ajută să fii o persoană de succes (oricum ai determina succesul)

Deseori ai auzit la evenimentele noastre “așa cum faci orice, așa faci totul”, adică cu aceiași atitudine si dedicație cu care îți legi șireturile și Pregătești mâncarea, cu aceiași atitudine faci dragoste și gestionezi o afacere.

“Fericirea femeiei este cheia bogăției bărbatului.” Dacă ne cufundăm mai adânc in sensul acestor cuvinte, ceea ce am extras din asta pe pielea mea, ultimii ani este că:
- dacă înveți să percepi dorința femeii tale, înveți să percepi dorința clienților tăi
- dacă înveți să îngrijești de femeia ta, înveți să îngrijești de clienții tăi
- dacă capeți dragostea, grija și loialitatea femeiei tale, capeți dragoste, grija și loialitate din partea clienților tăi.

Poate să pară simplu - un cadou, niște flori la timp, câteva cuvinte de dragoste și ai cucerit-o.
Posibil, dar o femeie deșteaptă iși știe prețul și nu se dă cumparată cu bombonică. Ea este gata să ti se dăruiască cu tot sufletul dacă simte Dedicația ta totală către Ea. Un bărbat care își știe prețul, știe acest lucru și doar așa relație iși dorește. Defapt orice bărbat își dorește așa relație, chiar dacă nu e conștient uneori de acest lucru.

De ce este nevoie de Dedicație totală? Deaceea că necesitațile ambilor se schimbă, și dacă nu Asculți cu atenție, ramâi cu obiceiurile vechi care deja nu sunt actuale. Precum o afacere nu se adaptează la schimbarile pieții și își pierde cumpărătorii (salut Nokia).

În această aventură nimeni nu îți poate fi de ajutor, doar tu. Cum se zice ‘ai să ai așa cum ai să dai’ sau ‘cum vei așterne, așa și vei dormi’. Este ca și înotul - nu poți să înveți din cărți ci doar din practică.

Important este să nu te mustrezi când nu se primește. Nimeni nu este perfect la acest lucru - deaceea ne este dată viața, ca să învățăm să facem aceasta.
Ai să te greșești dar cel care reușește este acela care încearcă mai des. 👌

Ce lecții ai extras tu din relații ?

Foto credit: A. Iordache