Bine ai venit!

EVENIMENTE

Devino cea mai bună versiune a ta!


Weekendul Transformațional
28-29 Martie | Londra

Cuplează-ți centura ! Căci Weekendul Transformațional este o experiență profundă care te va schimba de la rădăcini. Pentru a crea ceea ce nu ai creat niciodată este nevoie să fii cineva care nu ai fost niciodată. Experiența UncageX este una dintre puținele metode care ar putea face o schimbare profundă în doar două zile. Două zile a câte 12 ore focusate să te facă de neoprit - două zile pentru un nou Tu: vei învăța cum să construiești calea spre scopul tău cu ceia ce ai la îndemână ACUM; a doua parte a experienței o să-ți activeze curajul și încrederea în sine.

VEZI DETALII

Regăsirea Sinelui | Tarragona

VEZI DETALII

Business Forum | Londra

Un eveniment în premieră la Londra care promite o atmosferă Inspirațională pentru a-ți da un impuls și un exemplu de a face mai mult. Dacă încă nu Cunoști antreprenorii și oamenii de afacere din Republica Moldova care activează în Marea Britanie, aici este locul unde poți să faci cunoștință cu mulți dintre cei care au o afacere și totodată posibilitatea de a crea colaborări productive împreună cu ei. Vei afla istoriile inspiraționale ale speakerilor moldoveni invitați și posibilitatea de a face parte din încercările lor.

VEZI DETALII

Festivalul Talentelor | Londra

Festivalul Talentelor este sărbătoarea artei și unirii poporului nostru, cuprinzând o diversitate de domenii ca pictura, poezie, muzica, dans, dizain vestimentar. Prima ediție a Festivalului Talentelor Diasporei Moldovenești a trecut cu succes la Londra pe 21 Dec 2019 avînd ca invitați speciali pe: Alexandru Manciu, Andrei Bolocan, Vasile Macovei, Vasile Vozian, Constantin Botezat și alții.

VEZI DETALII

UncageX Provocare | Londra

Așteaptă-te la o zi de motivație, inspirație și informație efectivă. Ai să faci cunoștință cu Vadim Turcanu și membrii comunității internaționale de antreprenori moldoveni UncageX. UncageX Provocare este o gustare din experiența transformațională UncageX și locul unde vei face cunoștință cu mai multe persoane ca și tine - care tind spre un viitor mai luminos și acționează ca acesta să se manifeste.

VEZI DETALII