x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept

Armonia în cuplu = Prosperitate în afaceri

Arta Relației

Armonia în cuplu = Prosperitate în afaceri

UncageX Relații

Ce te așteaptă
la Provocarea Relații

Some image
O zi dedicată persoanei tale iubite

Veți întări fundamentul relației, obținând totodată claritate pentru planurile de viitor.

Some image
6 ore de training

Exerciții și metode practice pentru împuternicirea relației cu partenera/ul.

Some image
Training recomandat de psihologi

Așteaptă-te la o experiență plină de Adevăr, Emoții și Descoperirea persoanei dragi.

ProvocareaRelații

De ce trebuie
să vii la eveniment

Vei înțelege care sunt așteptările unui altuia.

Venim în relație cu anumite așteptări “împrumutate” din societate sau de la părinți. Deseori acestea sunt luate ca o regulă comună pentru toți “așa trebuie.” La eveniment vei descoperi sau îți vei reaminti așteptările persoanei tale dragi, astfel creând armonie și stabilitate în relație fără dezamăgiri și frustrări.

Veți crea un scop comun pentru viitor.

Veți fi ghidați printr-un proces efectiv de creare a scopurilor comune care o să vă ajute să creșteți rapid într-o direcție și să nu trageți “plapuma” fiecare către sine. Aceasta va influența la o creștere rapidă și armonioasă a cuplului și familiei voastre, necătînd cât de ușor sau plin de provocări ar fi acel drum.

Veți avea posibilitatea să vă cunoașteți la un nou nivel.

Experiența conține o procedură specială de dezvăluire a adevărului într-un mod treptat, grijuliu și sigur. Veți putea destăinui unui altuia experiențe din relația voastră care posibil au fost “puse sub covor” , sau niciodată nu s-au discutat, dar crează o frustrare sau rană din ce în ce mai adâncă și dureroasă.

Veți pune lumina pe cele mai importante lucruri pentru voi.

O zi întreagă dedicată relației și familiei voastre. Lasînd deoparte lucrurile urgente, veți avea posibilitate să discutați lucrurile importante, cele care aduc stabilitate și prosperitate relației. Iar aceasta poate fi cea mai importantă investiție de timp pentru viitorul relației voastre.

Va restabili momentele cheie din relația voastră.

Veți avea posibilitatea să descoperiți “cireșele” care aduceau un gust specific relației voastre. Gesturile și acțiunile pe care le adorați în partenerul vostru dar care cu timpul au dispărut ori au fost date uitării, astfel regenerând emoțiile care atât de mult vă uneau din primii ani de cunoștință.

Veți întări fundamentul relației voastre.

Procedura specială a experienței a fost creată pentru a împuternici relația de dragoste și ca să mențină durabilitatea acesteia. La fel cum facem reparație în casă, curățenie etc. relația are nevoie de o restabilire pentru a se menține în echilibru pentru un timp îndelungat.

Transformareae aproape

Workshop-ul este
pentru tine dacă:

Some image Some image Some image

Ești la început de relație

Veți avea posibilitatea din start să construiți o relație cu piloni puternici, să setați scopuri clare, să aflați despre lucrurile care lucrează pentru fiecare din voi, în dependență de caracter, cum să comunicați eficient și cum să faceți față provocărilor care apar în viața de cuplu pe viitor.

Some image Some image Some image

Vrei să întărești o relație de lungă durată

Veți aduce lumina dragostei în relația voastră, care posibil a trecut într-un fel de parteneriat de afaceri cu responsabilități clar sau nu chiar clar definite. O zi dedicată fundamentului relației voastre și reamintirii de ce și cu cine ați decis să fiți împreună atunci, mulți ani în urmă.

Some image Some image Some image

Vrei să salvezi o relație complicată

Dacă cea mai importantă relație sa răcit sau este la o răscruce, veți avea posibilitate să readuceți viața în aceasta și să decideți pragmatic care ar fi cel mai efectiv pas înainte. Veți dedica timpul și atenția necesară pentru a aduce relația la un numitor comun.

Some image Some image Some image

Vreți să puneți un punct amical unei relații

Acest topic este sensibil dar totuși este Posibil! Dacă ați decis să nu mai fiți cuplu, dar doriți să păstrați o relație amicală, fără regrete și resentimente, la experiență veți avea parte de o ghidarea potrivită pentru a obține acest scop, cu condiția că ambii doresc același lucru.

Some image

SpeakerVadim Țurcanu

Cuvânt de la trainerul Vadim Țurcanu

Mi-a luat timp să găsesc această metodă, să practic pe mine,ca mai apoi so împart și cu alții.


Niciodată nu m-am simțit atât de sigur, deschis, apreciat și acceptat cum mă simt acum.


Mi-a dat claritate, stabilitate și încredere în iubita mea și în relația noastră.


Aceasta metodă m-a ajutat să rămîn în relații bune cu fosta soție.


Mulți dintre cei care au trecut prin acest training s-au căsătorit.


Mulți și-au restabilit relația după ani de “răceală”.