x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept

Retreat de REGĂSIRE a SINELUI

Învață timp de 7 zile cum sa creezi o armonie între corp, minte și suflet

Găsește plăcerea unei vieți împlinite, atunci când simți că ai cea mai mare nevoie.
Înscrie-te acum
Locație

Tarragona | Spania

Data | Debut

13 -20 Septembrie 2020

Participanți

Maxim 20 persoane

Some image

UncageXRetreat

Te-ai gândit vreodată...

Te-ai gândit vreodată cum ar fi viața ta, dacă ai putea face mereu lucrurile care îți plac, fără să simți plictiseala sau stres? Ori, poate ți-ai dori să ai mai multă încredere în forțele proprii, să ai o viziune mai clară spre viitor și să îți poți face planuri pe care să le duci la bun sfârșit?

Stresul, oboseala, lipsa de creativitate, sunt factori care ne influențează permanent starea de spirit. Te-ai obișnuit să muncești ca să obții mereu ceea ce îți dorești, dar uiți că uneori ai nevoie și de o pauză binemeritată.

Deconectarea de la viața obișnuită, schimbarea rutinelor, relaxarea, îți vor deschide calea spre regăsirea de sine și îți vor aduce beneficii pe termen lung.

Atunci când poți să recunoști că ai o problemă, vei putea să identifici și soluția.

Some image

UncageXRetreat

Descoperă Retreatul ”Regăsirea Sinelui”

Un retreat de șapte zile în Tarragona, în care vei învăța cum să te împaci cu tine, cum să îți accesezi conflictele interioare și să le rezolvi, îți va aduce liniștea sufletească pe care nu ai mai simțit-o de mult.

Prin meditație, yoga, tehnici de regăsire și întâlnirea cu Plantele Sacre îți poți gestiona mai ușor emoțiile și îți vei descoperi viziuni noi asupra viitorului.

Natura a avut întotdeauna un rol miraculos în vindecarea spirituală și regăsirea de sine, iar soarele și marea sunt cadrul perfect pentru a dobândi forța și energia atât de necesare, pentru a parcurge cu succes o etapă de transformare.

Armonia dintre minte și sufletArmonia dintre minte și suflet

UncageX Regăsirea Sinelui

Ce reprezintă Retreatul de Regăsire a Sinelui

Some image
Deconectarea de la rutina zilnică și definirea unui scop puternic

Un program intensiv de autoanaliză, autocunoaștere, reechilibrare emoțională și definirea Sinelui, pentru întărirea minții, corpului și spiritului. Un nou TU se va naște acum, mai bun, mai puternic și profund conectat cu Eul interior!

Some image
Cinci zile de vis într-o locație cu energie vie

Puterea vindecătoare a soarelui și a mării, completată de o alimentație sănătoasă, de meditație și plante sacre, vor transforma programul de regăsire într-o rutină transformațională. Cinci zile de vis, de dobândire a energiei vii, călăuzit de oameni cu suflet bun.

Some image
Experiențe unice cu Remedii Ancestrale Naturale

Identificarea tiparelor și automatismele care ți-au condus viața și au determinat o gândire dăunătoare, autodistructivă reprezintă primul pas. Odată identificate și înțelese, te vei putea elibera de ele, le vei putea reseta și reprogramă, pentru a lucra în folosul tău. Cele mai profunde întrebări care te-au măcinat de mult timp, au răspuns dacă vii la Retreatul de regăsire a sinelui! .

RetreatRegăsirea Sinelui

Ce vei face mai exact timp de 7 zile

Vei descoperi modul uimitor în care lucrează mintea ta

Fiecare dintre noi are o voce interioară care ne călăuzește în acțiunile noastre. Este modul în care mintea noastră lucrează și ne transmite mesaje, chiar dacă nu toți am ajuns până acum să o “auzim”. Una din zile va fi dedicată unei meditații puternice de conștientizare și urmărire a semnalelor transmise de minte, prin vocea noastră interioară. În felul acesta, vei putea face deosebirea în cine ești TU cu adevărat și cine ai crezut că ești - imaginea falsă pe care ți-ai construit-o ca urmare a unor tipare preluate din jurul tău. Vei fi stăpânul propriului Eu și vei deține controlul gândurilor tale!

Vei experimenta puterea vindecatoare a Plantelor Sacre

Plantele Sacre sunt remedii ancestrale care vindecă nu numai trupul, dar în primul rând sufletul. Fiecare dezechilibru pe care îl experimentezi la nivel psihic și fizic, își are originea în sufletul tău - de acolo începe vindecarea. Vei trăi o experiență sacră condusă de facilitatorii noștri de încredere, care o să-ți dezvăluie posibilități și o perspectivă nouă asupra vieții, a viitorului și trecutului tău. Aceste plante de putere și ceremonii care o completează, au fost descoperite de strămoșii noștri cu mii de ani în urmă, și a reprezentat modul în care se puteau conecta cu însăși sursa vieții.

Vei putea conștientiza Traumele trecutului

Atunci când pornești într-o astfel de călătorie de Regăsire a Sinelui, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te uiți în urmă. În trecutul tău stau scrise toate traumele conștiente sau inconștiente care te-au marcat și ți-au deviat parcursul tău în viață. Prin metoda Constelații Familiare ai să poți să îți confrunți trecutul, privindu-l cu detașare, ca să-l poți înțelege și să vindeci trauma care e posibil să îți creeze anumite blocaje în prezent (atitudinea față de alții, față de finanțe, de capacitățile și posibilitățile tale). Odată ce vei recunoaște sursele convingerilor care te limitează, vei putea să lucrezi în mod conștient asupra lor pentru a le transforma în energie și putere.

Îi vei putea oferi corpului tău un restart complet

Corpul este expresia sufletului nostru. Ceea ce simțim în interior se vede, fără îndoială, la exterior. Odată ce ai pornit într-o călătorie de transformare a Sinelui, de acceptare și împăcare cu tine însuți și experiențele trecutului, corpul tău va primi un tonus nou de vitalitate. Fiecare zi a programului începe cu înviorare, Yoga și o baie energizantă în mare. Vei savura mâncarea locală din Spania, o dietă în care predomină fructele de mare sau chiar vegetariană. Pentru a ne învălui permanent în energiile vindecătoare, ziua se deschide și se încheie cu meditație și cântece speciale ale Experienței de Regăsire.

Te vei bucura de o atmosfera caldă și prietenoasă

Chiar dacă este o călătorie de Regăsire a Sinelui, pe care o vei parcurge în interiorul tău, în singurătate, vei fi ghidat în permanență de oameni care îți vor transmite forța și susținerea de care vei avea nevoie. Echipa noastră îți va fi alături, pentru a-ți crea o experiență de neuitat prin care ai să înțelegi mai bine cine ești, ce ai cu adevărat nevoie și ce îți este pe plac. Pe toată durata programului vei fi servit și vei avea posibilitatea să servești, cunoscând o latură nouă a omeniei. Omul nu a fost niciodată o ființă solitară, a căutat întotdeauna companie și și-a luat de multe ori energia și puterea de la cei din jur. De aceea, este important să ieși cât mai repede din starea de Înstrăinare și să înveți să cauți și să te bucuri de prezența binefăcătoare a celor din jurul tău.

Te vei putea detașa de cotidian

Se poate să fii captiv într-un Prezent care simți că nu îți mai aparține, că te îmbolnăvește și te sufocă. Poate pentru că așa ți l-ai creat tu, pentru că nu ai preluat controlul propriei tale vieți, sau pentru că așa ți l-au creat ceilalți. Însă nu este totul pierdut! Departe de casă, cu un program plin de experiențe și exerciții care nu lasă timp pentru grijile vieții de zi cu zi, experimentând un mod de viață diferit de cel pe care-l cunoști, vei permite corpului, minții și sufletului tău să se energizeze și să perceapă realitatea într-o cu totul altă lumină. Orice schimbare benefică este întotdeauna un boost de energie, care îți deschide oportunități infinite de a te bucura de viață.

Azi esteschimbarea TA!

Pachete disponibile la
Regăsirea Sinelui

MEMBRU UNCAGEX
£ 1497 00
Experiența sacră
Constelații familiare
Dezvăluirea scopurilor
Regăsirea sinelui
Celebrarea începutului
YOGA
Cazarea
Mâncarea (Dejun și Cină)
Transportul
cumpără
MEMBRI UNCAGEX CUPLU
£ 2700 00
Experiența sacră
Constelații familiare
Dezvăluirea scopurilor
Regăsirea sinelui
Celebrarea începutului
YOGA
Cazarea
Mâncarea (Dejun și Cină)
Transportul
cumpără
NON MEMBRU SINGUR
£ 1997 00
Experiența sacră
Constelații familiare
Dezvăluirea scopurilor
Regăsirea sinelui
Celebrarea începutului
YOGA
Cazarea
Mâncarea (Dejun și Cină)
Transportul
cumpără
NON MEMBRU CUPLU
£ 3500 00
Experiența sacră
Constelații familiare
Dezvăluirea scopurilor
Regăsirea sinelui
Celebrarea începutului
YOGA
Cazarea
Mâncarea (Dejun și Cină)
Transportul
cumpără

RetreatRegăsirea Sinelui

Programul este
pentru tine dacă

Ai simțit că viața pe care o ai acum nu îți aparține
Ai simțit că te sufoci în propriul tău trup
Simți că stresul și anxietatea te cuprind și devii panicat
Te regăsești de multe ori lipsit de motivație sau inspirație
Simți că nu ai un scop și ajungi să te autosabotezi
Indiferent cât de mult câștigi financiar, nu te simți împlinit
Întâmpini dificultăți în relația personală
Nu știi ce să faci pentru a dobândi claritate asupra vieții tale
Ești pregătit să te Transformi

Transformareae aproape

Ce vei deveni în Retreatul de
Regăsire a Sinelui

Some image Some image Some image

Creator Îți vei putea proiecta propria realitate

În experiențele de la Regăsirea Sinelui vei descoperi o nouă latură a creativității care îți va da posibilitatea să fii tu cel care deține controlul propriei vieți. Îți vei putea crea propria ta realitate, așa cum ți-o dorești, pentru a te bucura de noua ta viață. Te vei îmbarca într-o călătorie cu viziuni, emoții și sentimente la care poate nici nu ai visat vreodată.

Some image Some image Some image

Explorator Curajul de a accepta abundența din viața ta

În acest timp, vei descoperi experiențe unice care te vor transforma definitiv, vei afla lucruri noi despre tine și despre tot ce ne înconjoară, schimbându-ți viziunea asupra vieții. Dar mai important, vei trăi această aventură alături de oameni interesanți și progresivi, care te vor ajuta să descoperi și să primești abundența în viața ta.

Some image Some image Some image

ÎnțeleptGăsește bucuria în lucrurile simple

Vei avea posibilitatea să accesezi cunoștințele Universale ascunse în subconștientul nostru, care îți vor permite să obții claritate, să preiei controlul asupra emoțiilor și să te eliberezi de piedicile și blocajele trecutului. Totodată, vei avea ocazia să discuți cu oameni înțelepți despre cele mai importante lucruri în viață și să dai un nou sens acțiunilor tale.

Some image Some image Some image

Luptător Obține eliberarea spirituală

Aici vei avea oportunitatea să confrunți și să înfrângi cel mai puternic adversar al tău - PE TINE ÎNSUȚI. Vei putea porni o luptă eliberatoare cu fricile, dorințele tale cele mai ascunse, trecutul și viitorul tău, pentru a permite noului Tu să se manifeste. Vei ieși învingător dintr-o bătălie ce îți va aduce numeroase satisfacții, câștigată după trăiri profunde, tumult interior, revoltă, și în final regăsire.

SpeakeriRegăsirea Sinelui

Cine îți vor fi mentori

Some image

Vadim Țurcanu


Speaker, Creatorul programului de Regăsire a Sinelui, Fondator Comunitatea UncageX

Vadim a aprofundat subiectele și le-a practicat pentru sine de mai bine de 9 ani, căutând să lupte cu propriile probleme și cu lipsa motivației de a trăi. Ulterior a creat acest program dintr-o mixtură de practici dobândite de la Marii Înțelepți cu care a lucrat și pe care i-a studiat.
Rezultatul anilor de studiu și practică continuă a fost un program complet și complex de vindecare interioară și regăsire, pentru a accesa tot ceea ce este mai bun în viața ta. În urma Regăsirii spirituale, Vadim a cunoscut o nouă viață, a publicat primele cărți, a fondat comunitatea UncageX și și-a întâlnit Marea Dragoste (lucru pe care nu îl mai credea posibil).

Some image

Ana Daud


Co-facilitatoare a experiențelor UncageX, instructor Hatha Yoga și Kundalini Yoga, actriță.

Ana a lucrat mai bine de 15 ani asupra sinelui, pentru a depasi cu succes propriile traume din copilarie, care s-au manifestat prin bulimie, anorexie si adictii.
Azi, Ana este o actrita de succes, premiata la nivel international, pasionata de a ajuta oamenii sa depaseasca propriile bariere si traume. Este cel mai bun exemplu ca puterea vine din interior si ca odata dobandita, devii de neoprit.

Some image

Ermanno Kironne


Facilitator al meditatiei cu remedii ancestrale naturale

Originar din Italia a trăit și a invatat aceste practici în tribul Series, locuitori ai deșertului Sonora din Mexic, va facilita accesul la cunoștințele ancestrale ale maeștrilor săi.

Some image

Yola Llort


Facilitator al tehnicii Constelații Familiale, creată de Bert Hellinger

Yola este practician cu peste 10 ani experiență, iar în ultimii trei ani, Yola ne-a fost alături și ne-a ghidat spre vindecarea traumelor.

SpeakeriRegăsirea Sinelui

De ce am creat acest
Retreat pentru tine

Some image

În momentul în care ai reușit să faci diferența dintre suflet și minte, ești pe jumătate salvat. Să ai capacitatea de a fi stăpânul propriei tale vieți este o forță indestructibilă.

Some image

Când am cunoscut plantele sacre, am simțit puterea dragostei și bogăției spirituale. Am primit un dar neprețuit pentru tot restul vieții, pe care vreau sa ti-l ofer și ție.

Some image

La Retreat, prin oamenii care se adună împreună, se acumulează o putere enormă și se împart momente pentru care merită de trăit.

Some image

Am aflat că puterea vine din simplitate. Nu este nimic mai energizant decât să cânți alături de oameni buni, sub lumina lunii, înconjurat de mare, nisip și copaci.

Azi esteschimbarea TA!

Pachete disponibile la
Regăsirea Sinelui

MEMBRU UNCAGEX
£ 1497 00
Experiența sacră
Constelații familiare
Dezvăluirea scopurilor
Regăsirea sinelui
Celebrarea începutului
YOGA
Cazarea
Mâncarea (Dejun și Cină)
Transportul
cumpără
MEMBRI UNCAGEX CUPLU
£ 2700 00
Experiența sacră
Constelații familiare
Dezvăluirea scopurilor
Regăsirea sinelui
Celebrarea începutului
YOGA
Cazarea
Mâncarea (Dejun și Cină)
Transportul
cumpără
NON MEMBRU SINGUR
£ 1997 00
Experiența sacră
Constelații familiare
Dezvăluirea scopurilor
Regăsirea sinelui
Celebrarea începutului
YOGA
Cazarea
Mâncarea (Dejun și Cină)
Transportul
cumpără
NON MEMBRU CUPLU
£ 3500 00
Experiența sacră
Constelații familiare
Dezvăluirea scopurilor
Regăsirea sinelui
Celebrarea începutului
YOGA
Cazarea
Mâncarea (Dejun și Cină)
Transportul
cumpără

UncageX Recenzii

Membri care au
participat la Reatreat

Nadejda

Vă mulțumesc mult pentru această experiență extraordinară ❤ Retreatul pentru mine...

Mai mult
Tatiana

Va sunt foarte mulțumitoare pentru această experiență.Mi-a plăcut mult programul de înviorare...

Mai mult
Alexei

Încă odată mulțumesc mult pentru oportunitatea de avea această experiență - Retreat-ul UncageX...

Mai mult
Natalia

Mă simt binecuvântată că am avut înțelepciunea să fac această decizie și să mă arunc în această experiență de neuitat...

Mai mult
Alexandru

Mulțumesc pentru tot ce faceți și pentru experiențele care le-ați împărțit cu noi...

Mai mult
Oleg

A fost una din cele mai faine experiențe pe care le-am trăit vreodată....

Mai mult
Cristina

Vadim și Ana nu am cuvinte să descriu tot ce simt în acest moment, a fost o experiență...

Mai mult