x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept

Evenimente
UncageX 2020

Aici găsești evenimentele organizate de Vadim Țurcanu și Comunitatea Uncagex pentru anul 2020.

Descoperă Hai cu noi!
Some image

UncageXMaraton

Maraton

Scapă de frici și capătă încrederea în sine în doar 21 zile! La "Maraton Imperator" vom săpa în suflet, conștient și inconștient. Ne vom accepta defectele și vom aplica câteva exerciții simple, dar eficiente până la măduva osului, pentru a ne cunoaște propria personalitate și a scăpa de fricile care ne țintuiesc locului. Aici vei afla ce înseamnă cu adevărat cuvântul Eliberare.

Some image

În aceste cinci zile vei avea parte de experiențe mentale și spirituale, ghidate spre Regăsirea Sinelui și restabilirii armoniei dintre Corp, Minte și Suflet. Într-un cerc de oameni binevoitori și calzi la suflet, vei accesa o sursă de creativitate încă nedescoperită, siguranță și stabilitate emoțională,care te va ajuta să faci față provocărilor din trecut și viitor.

Some image

UncageXWeekend Transformațional

Weekendul Transformațional

Cuplează-ți centura ! Căci Weekendul Transformațional este o experiență profundă care te va schimba de la rădăcini. Pentru a crea ceea ce nu ai creat niciodată este nevoie să fii cineva care nu ai fost niciodată. Două zile a câte 12 ore focusate să te facă de neoprit ! Vei descoperi puterea care a fost mereu în tine, pășind cu siguranță spre viitorul pe care ți-l dorești.

Some image

UncageXProvocare Relații

Arta Relației

“Arta Relației” - o experiență pentru cuplurile dedicate creării și creșterii unei relații armonioase de lungă durată. Veți fi ghidați printr-un proces special care o să vă ajute să descoperiți în adâncime valoarea fiecăruia dintre voi, dorințele intrinseci și așteptările pe care le aveți de la relație. Dragostea este un joc în care doi joacă și ambii caștigă.

Some image

UncageXProvocare Frici

Dincolo de Frici

La experiența “Dincolo de Frică” vei avea posibilitatea să descoperi metode efective de gestionare a fricilor și vei descoperi sursa blocajelor care te împiedica să-ți atingi potențialul tău maxim. Este o experiența dezvăluitoare și plină de emoții care te va ajuta să obții siguranță în sine și în capacitățile tale.Peste 3700+ oameni au participat
la evenimentele UncageX