Bine ai venit!

FAQ

Aici găsești lista întrebărilor adresate des

Întrebări generale

Absolut! Provocare, Weekendul UncageX, Regasirea sinelui sunt evenimentele de temelie al lui Vadim și este total angajat să fie acolo pentru tine.
Vadim este cu voi in fiece zi a evenimentului pentru a va ghida si a trai o experienta de transformare maxima.
Programulele evenimentelor UncageX conțin limbaj și teme de caracter adult și este recomandat participanților cu vârsta de peste 16 ani. Copiii cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani li se va permite, cu condiția să achiziționeze un bilet și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore în orice moment. Copiilor cu vârsta sub 13 ani nu li se va permite intrarea la evenimentele UncageX.
Nu, cărucioarele și capsulele pentru copii sunt interzise în cadrul evenimentului.
Vă rugăm să consultați lista de articole interzise, ​​ care poate fi găsită aici și rețineți restricțiile de vârstă enumerate în secțiunea de mai sus.
Rucsacurile și pungile mai mari de 30cm x 30cm nu sunt permise în locație.

Întrebări de înregistrare

Toți cei care participă la eveniment TREBUIE să se înregistreze personal!

Inregistrarea se incepe cu o ora inainte de inceputul evenimentului. Verificati biletul pentru a afla la ce ora se incepe evenimentul.
Echipa noastră prietenoasă vă va putea direcționa prin diferitele etape de înregistrare la sosirea dvs.
Toată lumea trebuie să-și aducă biletul electronic la înregistrare. Dacă nu aveți biletul electronic, nu vă veți putea înregistra; aceasta este intrarea dvs. la eveniment. Dacă aveți un smartphone, puteți afișa biletul electronic pe ecranul dvs. mobil, vom putea scana codul de bare de pe smartphone. Vă rugăm să aduceți și identificarea fotografiei, va trebui să prezentați acest lucru împreună cu biletul dvs. la înregistrare.
Pe scurt, aduceți cu voi:

  • • E-Ticket imprimat sau pe smart-phone
  • • Identificare foto - trebuie să fie prezentat cu biletul dvs. la înregistrare. Identificarea dvs. foto trebuie să se potrivească cu numele de pe biletul dvs.
  • • Un pix pentru a scrie în caietul de evenimente
  • • Haine confortabile (gen sport sau blugi)
Nu, va puteți așeza oriunde doriți atita timp cit biletul corespunde categoriei de locuri pe care ati ales-o la procurarea biletului.
Locurile nu sunt rezervate. Tu și grupul dvs. va trebui să ajungeți mai devreme pentru a putea obține locuri împreună.
Da, puteti. înregistrarea va fi deschisa pentru întregul eveniment, dar vă încurajăm să ajungeți cât mai curând posibil.
Da, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la admin@vadimturcanu.com înainte de eveniment cu cerintele d-voastra speciale.

Întrebări bilet

NOBIL | VALOARE | OPORTUNITATE | TREZIRE | INSPIRAȚIE | RENAȘTERE | CUPLU | VIP
Pentru a vedea beneficiile fiecarui tip de bilete, vă rugăm să vizitați site-ul nostru www.uncagex.com
Biletul dvs. electronic vă va fi trimis prin e-mail cu aproximativ 2 săptămâni înainte de eveniment. Biletele electronice vor fi trimise prin e-mail fiecărui titular. Fiecare titular al biletului trebuie să aibă o adresă de e-mail unică. Dacă nu avem detaliile dvs., nu vă putem trimite e-ticketul. Fiecare titular al biletului trebuie să aibă biletul pentru a se înregistra la eveniment.
Subiectul e-mailului pe e-ticket va fi „E-Ticket – (denumirea evenimentului – ex. Weekend Tranformational)”
Da! TREBUIE să primim detaliile unice ale fiecărui deținător de bilete înainte de eveniment - nume, e-mail și număr de telefon. NU vom emite biletele electronice decât dacă avem aceste informații.

Trimiteti un email cu detalii pe admin@vadimturcanu.com pentru a înregistra detaliile oaspeților.
Da, TREBUIE să avem toate informațiile actualizate și corecte pentru TOȚI deținătorii de bilete. Ne puteți anunța la admin@vadimturcanu.com

Vă rugăm să vizitați Termenii și condițiile UncageX pentru a vedea opțiunile disponibile pentru transferul biletelor, deoarece nu toate biletele sunt transferabile
Da, planurile de plăți sunt disponibile și pot fi adaptate în funcție de nevoile dvs. Pentru a afla ce este cel mai bine pentru dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul de telefon (+44) 0203 488 0299.
Nu este posibila achizitionarea biletelor partial, trebuie făcută o achiziție completă a evenimentului pentru a obține intrarea.

Întrebări de eveniment

Vă rugăm să vă îmbrăcați confortabil, asigurându-vă că aduceți un pulover sau sacou la fiecare sesiune, in caz ca o sa fie racoare.
Da, puteti dar va sfatuim sa parasiti evenimentul doar in caz de necesitate si doar in pauzele indicate pentru a profita din valoarea evenimentului.
Nu. Toate camerele foto sunt interzise la eveniment. Aceasta include telefoanele cu camera foto.
Avem doar o pauza de masa si citeva pauze scurte pentru wc. Evenimentele au foarte mult conținut pe care să-l parcurgi.

Întrebări despre sala

Da, există locuri de mâncare în imediata apropiere.
Da

Rețineți articolele pe care nu le puteți lua:

• Nu se permit recipiente de sticlă
• Fără băuturi alcoolice
Da, există răcitoare de apă disponibile pe întregul loc pentru a vă reumple sticla de apă.
Nu este alocat un vestiar pentru evenimente.
Da
Daca aveti un comportament agresiv
Daca veniti in stare de ebrietate la eveniment
Daca compartamentul d-voastra interfera la desfasurarea evenimentului si experientei celorlalti participanti.

Întrebări RETREAT

Dacă vă confruntați cu orice fel de problemă fizică sau blocaje emoționale, Regasirea Sinelui vă poate ajuta. Sau poate simțiți că există mai mult in viață și nu vă puteți atinge întregul potențial. Dacă sunteți blocat și nu puteți face schimbarea de care aveți nevoie, Regasirea Sinelui vă va ajuta să ajungeți la cauza principală a ceea ce vă reține la fiecare nivel - fizic, emoțional, mental și spiritual.

NU este pentru tine dacă cauți o soluție rapidă și ușoară, fără să fii nevoit să înfrunți adevărul. Regasirea Sinelui este destinată iubitorilor adevărului care doresc să-și elibereze viața de bagajul emoțional pe care îl transportă de prea mult timp.

Cercetările efectuate de Centrul American pentru Controlul Bolilor (CDC) au arătat că 85% din toate bolile sunt bazate emoțional. Cu dovezi atât de puternice din știința medicală, este clar că eliminarea blocurilor emoționale este vitală pentru sănătatea ta. Acesta este motivul pentru care Regasirea Sinelui este atât de puternică. Acesta poate restabili rapid capacitatea naturală a corpului tău de a se vindeca la cel mai înalt nivel.

Nu, UncageX sau Regasirea Sinelui nu urmărește nici o filozofie sau doctrină decât - o simplă credință în natura nelimitată a potențialului uman. Îți oferă o modalitate de a-ți accesa sufletul și de a te conecta cu înțelepciunea corpului tău pentru vindecarea la nivel celular. Vei deveni conștient de sursa vieții - oricare ar fi, sau oricare ai considera că este.

Regasirea Sinelui are însă o dimensiune spirituală. Deepak Chopra definește religia și spiritualitatea ca: „Religia este credința în experiența altcuiva. Spiritualitatea are propria experiență. ”
,br> Cu Regasirea Sinelui vei fi ghidat de propriul suflet, în ritmul tău, către propria ta experiență de trezire.

Tot ceea ce vă cerem este să veniți cu inima deschisă, să aveți încredere că transformarea este posibilă și să fiți dispus să înfruntați adevărul. Iar prin participarea la seminar a luat deja decizia de a experimenta o transformare profundă. Doar trebuie să fii acolo.

Va recomandăm sa participati la cel puțin o experientă UncageX (Provocare si/sau Weekendul Transformational) , deoarece fiecare nivel din experiența UncageX se construiește pe celălalt, pentru a îndepărta strat cu strat ceea ce te blochează spre a deveni cine ești cu adevărat. Așa că vă cerem să aveți răbdare și încredere în proces și să vă păstrați inima deschisă în timp ce vă porniți în călătoria extraordinară de Regasirea Sinelui.

Suntem întotdeauna dispuși să facem tot ce putem pentru a vă ajuta să participați la un eveniment. Dacă doriți să discutați despre opțiunile de plată, contactați-ne la: info@vadimturcanu.com

x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept